Dia Internacional de les Llengües

Dia Internacional de les Llengües


Bon dia,
Som els alumnes de 1r de FPBàsica i és la primera vegada que ens estrenem en aquesta plataforma, som nous en aquest món. Ahir a classe alguns alumnes vam llegir una entrevista a Elia Barceló en motiu del Dia Internacional de les Llengües.
Després de llegir-la, vam escriure de forma individual les nostres idees sobre les llengües i el que pensem d’elles, de com es poden utilitzar. Les idees més importants que ens van sortir són:
  • Les llengües estrangeres són importants per a poder cercar feina a fora del teu entorn habitual. En altres regions, països i fins i tot si es vol treballar en zones turístiques--> Antonio Palomo, Izan García, Marcos Melo
  • Las lenguas son armas de doble filo. Por un lado pueden introducirte en una sociedad, pero también te pueden excluir.--> Izan Holgado
  • Comunicarse permite comprender otros puntos de vista. Si no tenemos herramientas de comunicación, nunca podremos llegara  dialogar. -- > Daniel Torreblanca, Marc Sarroca, José Luís Candanedo.
Aquest treball ens ha aportat moltes idees i moltes reflexions i ens quedem amb aquesta idea: NECESITAMOS IDIOMAS PARA TENER UN FUTURO MEJOR.

 #Femsaltarlaxispa, #Aprenemenpositiu, #FPBasicacomterius,


Lukas, Antonio, Pau, Marcos, Oscar i Izan

 #Femsaltarlaxispa, #Aprenemenpositiu, #FPBasicacomterius,